Популярна американська актриса і фотомодель Кім Кардашян, яка славиться своїми пишними формами, провела вихідні в Мексиці разом з подругою.

Журналісти, що слідують за світською левицею немов тіні, моментально сфотографували Кім і виклали в мережу. Результат навряд чи порадує шанувальників: судячи з побаченого, тіло Кардашян далеко не в ідеальному стані.

Частина фанатів відмовляється вірити, що це не фотошоп: світська діва виклала колосальну суму, аби виглядати розкішно, і навряд чи дозволить собі так втратити форму.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Кім Кардашян хоче знову стати мамою. Однак після операції на матці лікарі поставили їй невтішний діагноз: тепер вона не зможе самостійно виносити і народити дитину, тому модель вирішила звернутися по допомогу до сурогатної матері.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще