Скандальновідомий Філіп Кіркоров вирішив трохи попіаритись на ситуації, яку спровокувала Росія навколо співачки Юлії Самойлової.

Кіркоров закликав учасників Євробачення, виходячи на сцену в Києві заявляти, що свої пісні вони присвячують дівчині-інваліду Юлії Самойловій, яку не пустили в Україну.

При цьому співак жодним словом не згадав, що причиною такої заборони стало порушення цією дівчиною законів України.

На цьому Кіркоров не зупинився у своєму нестримному прагненні попіаритись і вирішив проявити «креативність». Російський виконавець виявив бажання сфотографуватися в інвалідному візку. За його словами, цим він підтримає Самойлову.

"Я хотів би почати хвилю підтримки Юлії і сфотографуватися в інвалідному кріслі. Хотів би, щоб мій приклад наслідували мої дорогі колеги ", - цитують Кіркорова російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Вочевидь бажання зайвий раз побачити своє прізвище в заголовках ЗМІ затьмарило розум співаку. Адже він навіть не подумав про те, що фотографуватись фізично здоровій людині в інвалідному візку, чи, наприклад, з милицями – справжнє блюзнірство.

Як повідомляв сайт Знай.ua, рішення СБУ про заборону в’їзду Самойловій в Україну врятувало співачку від тюрми.