Російський співак Філіп Кіркоров тепер їздитиме на гастролі на поїзді. Для пересування по країні він придбав розкішний залізничний вагон.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Зазначається, що нове придбання обійшлося Кіркорову майже в 40 мільйонів рублів.

Ексклюзивний вагон оснащений всім необхідним для комфортної подорожі. У співака буде особиста спальня, туалет, душ, вітальня, бар. Щоб додати ще більше розкоші, ручки всіх дверей усередині покрили золотом.

Але Кіркоров був не першим із зірок російської естради, хто обзавівся подібним транспортом. Його колишня дружина Алла Пугачова отримала особистий вагон в подарунок на 58-й день народження. Співачка боїться літати літаком, тому їздить на гастролі тільки наземним транспортом. Її вагон оснащений двоспальним ліжком з червоного дерева, їдальнею, зимовим садом та біотуалетом. Всередині є спеціальне купе для Пугачової, чотиримісне приміщення для співробітників, кімната для прийомів зі столом на вісім персон і кухня.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, співак Філіп Кіркоров вирішив навчати росіян навичкам виживання в кризові часи.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще