Станція метро "Лівобережна", де ще тривають ремонтні роботи, повністю буде готова до кінця квітня і відкриє свої двері для пасажирів 1 травня.

Про це в ефірі телеканалу "Київ" заявив міський голова столиці Віталій Кличко.

Він продемонстрував свою обізнаність про критику киянами перших результатів ремонту, який навіть висміяли у соцмережах, і запенив, що роботи там повністю ще не завершені і вони нині тривають.

Кличко висловив жаль з приводу того, що зараз немає можливості провести повний капітальний ремонт станції, проте запевнив, що після завершення реконструкції "Лівобережна" матиме більш сучасний вигляд та стане комфортнішою для пасажирів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на станції планують замінити систему освітлення, спростити дизайн перонів та зробити зручнішим вхід.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще