Мер Києва Віталій Кличко розповів, що колись йому вдалося поспілкуватися з президентом США Дональдом Трампом і головою Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це повідомили на сайті київського міського голови.

Як стало відомо, спілкування із президентом РФ у Кличка було досить коротким, ще в часи його спортивної кар'єри. Мер столиці також прокоментував слова про те, що Путін є фанатом його молодшого брата.

"Фанат? Я знаю, що коли Володимир Кличко боксував з Повєткіним у Москві, там чекали, що Путін з'явиться на поєдинку. Не думаю, що Путін тримав кулаки за Кличка. Він вболівав за Повєткіна", - сказав він.

Що ж стосується знайомства з Трампом, Кличко розповів, що колись він боксував з братом на арені "Тадж-Махал", яка належить президенту США.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Він відвідував наші поєдинки. Ми спілкувалися, ходили в гості до нього. Зараз, коли він став президентом, у нас поки не було можливості зустрітися. Хоча він передав привіт", - підкреслив мер.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Кличко пообіцяв добудувати міст на столичному Подолі.