Доба, що минає, не обійшлася без поранень у зоні проведення антитерористичної операції. Але цього разу кулю в ногу отримав військовослужбовець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та поводився дуже агресивно.

Як повідомив прес-центр штабу АТО у соціальній мережі Facebook, інцидент стався в розташуванні одного з підрозділів, що входять до складу сил АТО.

"Група військовослужбовців у стані алкогольного сп’яніння відмовилась виконувати наказ командира та поводила себе агресивно. Така поведінка військовослужбовців становила реальну загрозу життю та здоров’ю офіцера. Реагуючи на ситуацію, командир підрозділу, здійснивши три попереджувальні постріли у повітря, а згодом попереджувальні постріли у землю, здійснив постріл по ногах агресивного нетверезого військовослужбовця", – йдеться у повідомленні.

У районній лікарні Бахмута, куди доправили пораненого солдата, лікарі діагностували в нього вогнепальне кульове поранення нижньої третини правої гомілки нижньої стопи. Після перевірки бійця на алкоголь тест показав 1,29 проміле алкоголю в крові.

Представники військової комендатури Бахмута та донецькі правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Сєвєродонецьку на ключових посадах опинилися відверті прихильники сепаратистів. Місцеві активісти б’ють тривогу.