Бойовики "ДНР" не тільки розповсюджують неправдиву інформацію про так званих українських диверсантів, але й регулярно влаштовують провокації, щоб створити "доказову базу" своєї фейкової версії.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

У відомстві відзначили, що терористи намагаються дискредитувати сили АТО і звинуватити ЗСУ у порушенні Мінських домовленостей. Для цього вони поширюють вигадані дані про те, що режим тиші нібито порушують українські снайпери, які "обстрілюють корпуси зі стрілецької зброї".

Створивши ажіотаж, окупанти все більше розкрадають боєприпаси, техніку та гроші із власних позицій. Щоб "прикрити" крадіжки, вони пишуть так звані "доповідні" про те, що втратили під час провокацій автомобілі, зброю, акумуляторні батареї – загалом, списують усе, що привласнили.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Захарченко змушує ставати на бік бойовиків навіть студентів – вони потрібні йому виключно заради "масовки".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще