У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України відзвітували про ситуацію на окупованих територіях Донбасу станом на 8 квітня.

Бойовики почали грубо порушувати дисципліну, що стало причиною небойових втрат. У 3-й окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) сталася стрілянина між двома підрозділами, внаслідок чого двоє бойовиків загинули та троє отримали поранення.

У 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) проросійські окупанти напилися та почали сваритися. Після бійки із застосуванням холодної зброї загинув один сепаратист і двоє травмувалися.

Також зазначається, що бойовики провели збори людей 1-го (Донецьк) АК Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ поблизу Шахтарська. Зустріч мала виключно пропагандистський характер, а учасники не отримали жодних навичок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойовики почали обмінювати зброю та боєприпаси на алкогольні напої.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще