Українська розвідка повідомляє, що бойовики на Донбасі налагодили збути зброї і боєприпасів, а також обмінюють патрони на алкоголь.

Про це йдеться в повідомленні української розвідки в Facebook.

Вказується, що 1 квітня затримали військовослужбовця 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, який намагався вивезти в Росію п'ять одиниць стрілецької зброї.

"Бойовики 7-ї окремої мотострілкової бригади (Брянка) налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, а також обмінювали патрони і гранати на спиртні напої. Зокрема, місцеві жителі обмінювали 500 одиниць набоїв до стрілецької зброї на одну пляшку горілки і п'ять пачок сигарет", - йдеться в повідомленні.

Після даних інцидентів ватажки бойовиків почали проводити ревізію боєприпасів.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на неконтрольованої території Луганської області колишні бойовики намагалися пограбувати птахофабрику. В результаті нападу бандити розстріляли трьох жінок, дві загинули.