Агресивні дії Росії все ще загрожують незалежності і територіальної цілісності України.

Про це повідомляли генеральний секретар Альянсу Йенс Столтенберг під час відкриття засідання комісії Україна-НАТО, передає «Радіо Свобода». Не меншу стурбованість, за його словами, викликає і те, що мінські домовленості не приносять необхідного ефекту в питанні мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Союз НАТО турбує обмежений прогрес у виконанні Мінських угод для досягнення мирного врегулювання конфлікту на сході України. На жаль, з часу нашого останнього засідання в грудні минулого року, ситуація з безпекою на сході України погіршилася", - підкреслив Столтенберг.

Генсек НАТО заявив, що країни Альянсу не визнають російську анексію Криму і в черговий раз підтримав територіальну цілісність України.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, генсекретар НАТО Йенс Столтенберг вважає, що з Росією неможливо вести конструктивний діалог щодо конфлікту на Донбасі.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще