У НАТО вважають, що розмова з Росією щодо питання України не принесла істотних результатів і сторони кардинально розійшлися в думках.

Про це повідомив генеральний секретар Альянсу Йенс Столтенберг за підсумками зустрічі ради Росія-НАТО. Він наголосив, що країни-члени союзу занепокоєні діями Кремля на окупованому Донбасі.

Це стосується, за його словами, визнання "документів" терористів, які роздають їх мирним жителям в примусовому порядку. Також в НАТО виступили проти введення в обіг російського рубля на окупованих територіях.

Рада Росія - НАТО створювалась з метою розвитку співробітництва та координації військово-політичних дій між Москвою і членами альянсу. Після російської анексії Криму та розпалювання Росією конфлікту на Донбасі всі контакти на цьому рівні заморозили. З 2016 їх частково відновили, але тільки на рівні послів держав.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, колишній генерал СБУ розкрив плани Кремля по окупації України.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще