Дії ватажка бойовиків "ДНР" критикують навіть самі терористи. Зокрема, їм не сподобалася ідея Олександра Захарченка про створення так званого підрозділу резервістів.

Про це на сторінці у Facebook написав журналіст Олексій Мацука.

Нещодавно творець злочинного угрупування "Схід" Олександр Ходаковський висміяв наміри бойовика, який формує "масовку" і примусово змушує студентів воювати.

Поки пропагандисти розповсюджують на окупованих територіях заклики до так званого патріотизму, Захарченко уявив себе аграрієм і влаштував "перевірку урожаю помідорів".

Ходаковський натякнув, що ватажка "ДНР" мало хвилюють покалічені бойовики і заміну він їм шукати не збирається, тому ситуація з кожним днем тільки погіршується. Жодні навіювання більше не спрацьовують і найманці зовсім не налаштовані залишатися у таких умовах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Покалічених не звільняють, поки заміна не прийде - а заміна не спадає, а в цей час він збирає помідори", - іронізують над Захарченком бойовики.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпочати повномасштабну війну вкотре пригрозив ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко.