Ватажок "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко налякав мешканців Донбасу великою війною.

За його словами, активні бойові дії на Сході, звісно ж, розв'яже українська влада. Мовляв, таким чином Київ спробує відвернути увагу суспільства від більш насущних проблем.

Про це самопроголошений лідер "ДНР" заявив під час спілкування з мешканцями окупованої території в ефірі сепаратистського телеканалу "Юніон".

Захарченко вкотре звинуватив українських силовиків у провокаціях і спробі змусити бойовиків "ДНР" порушити режим тиші, який вони нібито свято шанують.

"Україна якраз і чекає, щоб ми перестали дотримуватися Мінську. В України з'явиться привід звинуватити нас у порушенні всіх мінських угод. Не можна цього допустити в будь-якому випадку. Єдиний вихід - політичний. Єдиний вихід вирішити малою кров'ю цю війну і отримати перемогу - це мінські домовленості. Якщо ви уважно читали мінські угоди, то зрозумієте, що Україна там загнана у політичний капкан. Це серйозна річ. Це велика перемога дипломатії. І тому неможливо цю перемогу просто так ворогові віддати. Будь-яке порушення мінського з нашого боку - це буде визнано всім світом", - зазначив ватажок псевдореспубліки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", окупанти масово змушують дітей воювати.