Власну горілку в подарунковій упаковці випустив варшавський кампус Google. Упаковку розробила польська студія дизайну Redkroft, яка й повідомила про гуглівську горілку на своєму сайті.

«Ідея створення такого подарунку пов'язана з історією кампусу Google у Варшаві. Протягом десятиліть будівля, в якому зараз знаходиться штаб-квартира компанії, було серцем горілчаного заводу Koneser. Зараз це місце наповнене п'янким духом інноваційних стартапів», - йдеться на сайті компанії Redkroft.

Сама упаковка збирається вручну з картону найвищої якості. На упаковці нанесений малюнок методом шовкографії, який виконаний в кольорах бренду. Таку подарункову горілку випустять обмеженою партією, адже вона призначена лише для особливих випадків.

Центр інноваційних розробок в будівлі заводу Koneser Google відкрила в 2015 році. Центр став шостим кампусом компанії. Він був відкритий для розвитку стартапів і надає підприємцям-початківцям місце для роботи і проведення зустрічей.

А свій перший кампус Google відкрила у Лондоні в 2012 році. Крім того, подібні офіси знаходяться в Мадриді, Сан-Паулу, Сеулі і Тель-Авіві.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Google визнав росіян окупантами

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще