Як можна після голосування за відверто антинародні закони 16 січня та закликів до Сейму Польші визнати події на Волині 1942—1944 років геноцидом поляків, отримати тепле місце від влади та дерибанити сотні мільйонів гривень, продемонстрував на прикладі колишнього нардепа і комуніста Петра Цибенка блогер Роман Сініцин.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook автор не пошкодував слів для характеристики нинішнього голови Ради Організації ветеранів. Проте яких саме ветеранів, Сініцин не розуміє, оскільки "ветеранів Другої світової в живих залишилось якісь десятки чи сотні. А ветерани АТО - Петіні вороги".

"Петя й сам не може пояснити ветеран чого він. Якої війни", – написав автор.

За його словами, всеукраїнська ветеранська Організація під керівництвом Цибенка має купу нерухомості по всій Україні й отримує з бюджету колосальні суми.

Ці гроші йдуть, наприклад, на організацію 9 травня ходи з червоними прапорами та георгіївськими стрічками за московським сценарієм.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

"За державні кошти видають совковий шлак, знімають офіси задарма в центрах міст, закуповують троянди по 200 грн й орендують автобуси по 6000 за годину", – констатував блогер.

При цьому про ветеранів АТО на жодному з сайтів організації – жодного слова.

Після того, як реальні учасники антитерористичної операції прийшли на засідання Держслужби ветеранів і учасників АТО, там сталася бійка з представниками цієї Ради Організації ветеранів. Після такого повороту активістів зацікавило, чому держава фінансує відвертих сепаратистів.

Тепер Цибенко та іже з ним пишуть президенту, Верховній Раді та Кабміну листи з проханням ні в якому разі не припиняти фінансування.

У противагу їх намаганням блогер закликав представників ГО теж закидати владу вимогами перевірити витрати коштів очолюваною Цибенком організацією за попередні періоди.

"Вороги і сепари набагато ближче чим ви думаєте. Вони тут. Поряд. Чекають свого часу і фінансуються з бюджету. І ми повинні зламати цю історію", – підкреслив автор публікації.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українські силовики перехопили інструкцію Кремля по новим провокаціям у державі.