Перед виступом у Рівному Олю Полякову зустріла розгнівана публіка та вимагала скасувати концерт через слухи про замінування концертної зали.

За 15 хвилин активісти розійшлися, а співачці повідомили, про анонімне повідомлення, що концертна зала Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру замінована, - пише "Сегодня".

Проте співачка, вважає, що це була провокація та вважає, а в людей не було підстав вимагати скасування концерту.

"Я розповіла, що з самого початку була проти окупації і агресії. Моя позиція чітка і зрозуміла. Після цього вони повідомили, що концерт не відбудеться і пішли, хоча підстав для цього не було, так як всі квитки продані", - сказала Полякова.

Правоохоронці евакуювали близько 700 глядачів, а от сама співачка відмовилась покидати театр.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я маю право виступати в своїй країні, а люди, які придбали квитки, мають право прийти на концерт...Я вважаю, що це злочин, це загроза моєму життю, життя мого колективу і всіх глядачів. Я викликала поліцію і напишу заяву про наклеп, перешкоджання комерційної діяльності та загрози життю громадян ", - додала артистка.

Після всіх перевірок, концерт все ж таки відбувся. За словами артистки, публіка залишилась задоволена, а у глядачів не було претензій.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Полякова станцювала стриптиз і ледь не вбила оператора.