Українська автомобілебудівна корпорація "Богдан" просить суд анулювати договір із російською компанією "АвтоВАЗ", підписаний ще у 2011 році.

За інформацією CarDiagram, згідно з договором, "Богдан" використовував розробки "АвтоВАЗу" при виробництві власних автомобілів. Судячи зі всього, мова йде про машину, зібрану на базі Lada 2110, яку випускали до листопада 2014 року.

"Богдан" просить суд визнати угоду з російською компанією недійсною. Господарський суд Києва наразі не задовольнив позов українського виробника, але він може апелювати це рішення.

Зазначимо, що автомобіль "Богдан" 2310 виробляли з 2009 по 2014 роки. Його реалізовували і на ринку Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська корпорація "Еталон" презентувала на виставці у Німеччині вітчизняний автобус, розроблений за європейськими стандартами.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще