Перестрілка, погоня та поліцейські сирени – те, що могли сьогодні спостерігати жителі селища Котовське на Одещині. І це були не зйомки фільму чи серіалу, а реальна спроба правоохоронців затримати зловмисників.

Як повідомили в ГУ Нацполіції Одещини, під час патрулювання вулиці Заболотного екіпаж спецвзводу поліції помітив трьох осіб, які намагалися зламати машину, намагаючись пограбувати її. Побачивши стражів порядку, злодії вскочили в Audi і спробували втекти. Всі вимогу поліцейських зупинитися вони вперто проігнорували.

Тоді правоохоронці змушені були застосувати табельну вогнепальну зброю, аби пошкодити автомобіль і зупинити його. Повідомляється, що під час погоні машина зловмисників спричинила кілька дорожно-транспортних пригод.

Поліцейським вдалося затримати одного правопорушника, особи інших уже встановлені, їх розшукують.

За фактом розпочате кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Києві нетверезий таксист розбив два автомобілі.