Правоохоронці викрили диверсійну групу бойовиків, які викрадали людей та автомобілі. А також в помешканні одного з терористів знайшли цілий арсенал нелегальної зброї.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції.

За словами правоохоронців у міста Бахмут на Донеччині, банда діяла під керівництвом "полковника збройних сил ДНР".

Фото: police.dn.ua

"В ході оперативних заходів оперативники главку спільно з місцевими правоохоронцями викрили мешканців Бахмуту, 1984 та 1986 років народження, які входили у незаконні збройні формування "ДНР". Встановлено, що з квітня по червень 2014 року вони під керівництвом мешканця Бахмуту, який нині є "начальником артилерії 1 армійського корпусу ДНР", скоювали на території Донеччини розбійні напади, викрадали людей та "віджимали" автомобілі", - повідомили поліцейські.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У селі Іванківське в одного з терористів правоохоронці знайшли великий арсенал зброї, який бойовики закопали під господарською будівлею. Уся схована зброя, камуфляжні розгрузки та інше, за словами правоохоронців, була готова до використання.

Представники спецслужб вилучили 8 реактивних вогнеметів "Шмель" російського виробництва, 8 автоматів та 4 магазин до них, а також 2 ящики набоїв калібру 7,62 мм та 5,45 мм – 3480 штук. Усю зброю відправили на експертизу.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", бойовики "ЛНР" викрали і здали в пункти прийому металобрухту десятки кілометрів кабелю з електроопор уздовж лінії розмежування.