Правоохоронці затримали вісім осіб з двох конфліктуючих сторін під час зіткнень у Полтаві.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Мітинг проти забудовника розпочався близько 19:00. Через деякий час кількість протестувальників з плакатами збільшилася. На вулиці стояли понад 300 осіб. До них вийшли охоронці з приватної фірми, після чого і почалися зіткнення.

Повідомляється, що серед постраждалих – один поліцейський. Правоохоронці втрутилися в конфлікт і затримали найактивніших учасників. На даний момент, поліція встановлює їх особи. Оперативники продовжують працювати на місці конфлікту. У мережі з'явились відео, на яких чутна стрілянина.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у результаті зіткнень було поранено п'ятеро осіб. Їх госпіталізували. Двоє чоловіків, які отримали поранення, були успішно прооперовані. Вранці, до станції збору крові запросили донорів для допомоги одному з них.