Корейський стартап представив розумний замок для велосипеда Bisecu, який має щонайменше потрійний рівень захисту.

За інформацією Wired, замок є невеличким металевим циліндром, який кріпиться на колесо один раз та з'єднується зі смартфоном власника через Bluetooth. Як тільки велосипедист відходить від залізного коня, механізм автоматично блокує переднє колесо.

Цікаво, що крадій не лише не зможе поїхати на велосипеді, але й швидше за все нарветься на поліцію, адже Bisecu видає сигнал гучністю 100 децибел. Відповідний сигнал отримає й власник велосипеда на смартфон.

В якості бонусу Bisecu рахуватиме пробіг та показуватиме швидкість. Розробники планують розпочати збір коштів на Kickstarter, після чого продавати пристрій за ціною від 100 до 150 доларів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", китайці представили крихітний електромобіль із максимальною швидкістю 36 кілометрів на годину.