На захист Лоліти Мілявської, яку українські прикордонники не пустили до Конотопу та зняли з потяга, стала її колега по сцені, відома співачка та уродженка України Наталія Корольова. Артистка написала "красномовний" пост в Instagram та облила брудом дії українських силовиків.

За словами "Шпигунки Кремля", як себе назвала артистка, в Україні "туманять голову людям". До всіх смертних гріхів крім заборони в'їзду ряду російських артистів Корольова приплела також і бідність українців, тарифи та інші реалії життя.

"Лола, ми з тобою! І зауваж, компанія у нас гідна. Я як "Шпигунка Кремля " і "людина, що своєю творчістю представляє загрозу для жителів України " за відомостями з достовірного джерела можу констатувати факт, що скоро закінчаться всі ті, хто не по своїй волі беруть участь в реаліті-шоу "загроза нацiональнiй безпецi". і що ж робити? Караул! Чим будуть туманити мізки народу, щоб цей народ не почав задавати питання про свою реальне життя в демократичній і цивілізованій країні Україні, про тарифи, подорожчання , бідність, за межею, де більша половина живе в країні, "обiцянки" кращого життя? ", - пише Корольова.

Також дружина відомого стриптизера Тарзана вважає, що в Україні влаштовують своєрідні реаліті-шоу, яким дала назву "Запроданці" та "СБУ продакшн". Російська артистка вважає, що українська влада намагається перекрити дихання тим, чиї пісні хочуть чути у всьому світі, а також вважає, що українців скоро позбавлять громадянства та виживуть з батьківщини.

"Так що в терміновому порядку кращі креативщики і режисери "СБУ продакшн " в купе з Радою і всіма правими і лівими секторами і зграєю Юд-журналістів працюють над новою постановкою реаліті-шоу" Запроданцi ". На черзі ті, хто неугодний купці дорвалися до влади людей, за свою власну думку і позицію, за правду і реальність ситуації в країні, за пісні, які люблять і хочуть чути по всьому світу, за успіх талановитих артистів! Як не сумно, але таке лайф-шоу - це позбавлення громадянства, тепер уже підданих України, і їх вигнання з країни ! "Людочки добрі, що ж це в мире Божому робиться?" Невже дійде і до цього?", - додала вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", СБУ потролила Лоліту в соцмережі та опублікувала провокаційне фото співачки.