Фахівці в області дієтології та жіночого здоров'я, змогли знайти методи боротьби з синдромом ПМС. Виявляється, певне харчування допоможе позбутися від неприємних відчуттів, що жінка відчуває кожен місяць. Деякі представниці слабкої статі дуже болісно переживають цей період.

Бажання з'їсти щось солодке, а особливо чергову шоколадку заспокоює наші нерви, але шоколад не здатний позбавити від болю. Це більше схоже на жіночу забаву і задоволення своїх бажань. Шоколад допомагає позбутися від поганого настрою і депресії, яка триває кілька днів під час ПМС, але експерти говорять про зворотне.

Від гормонального дисбалансу страждає більшість жінок. Для тіла і мозку це подібно випробуванням, які доводиться виносити кожен місяць. Подібна поведінка організму - це не нормальне явище. Тому ми будемо активно від цього позбавлятися.

Ми не повинні страждати від ПМС і вживати медикаменти. Давайте спробуємо додати в свій раціон кілька продуктів, які дійсно допоможуть позбутися від жіночих страждань. Вживайте ці продукти 2-3 місяці і подивимось, до якого результату вони призведуть.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зелені салати і листові овочі: білокачанна, цвітна, брюссельська капуста, брокколі, кольрабі. Ці продукти містять індол-3, гормон, який бере участь у метаболізмі естрогену і сприяє запобігти його різкі скачки.

Солодка картопля: цей продукт відмінно замінить шоколад і солодку випічку за час ПМС. Батат - ідеальне джерело вуглеводів, вітаміну А, який запобігає перепади рівня цукру в крові.


Йогурт з кокосового молока: багатий корисними жирами і прибиотиками, які в кращому вигляді задовольняють потреби солодкої їжі. Йогурт з кокосового молока дуже смачний і містить вітамін В6, який допомагає поліпшити роботу метаболізму.

Хумус: він дуже корисний і впливає на поліпшення стану при ПМС.

Бульйон з кісток: містить магній, кальцій, електроліти, які допомагають впоратися з мігренню, які нас мучать при ПМС.

Наука на нашій стороні і не стоїть на місці. Дієтологи також рекомендують частіше прислухатися до свого організму, щоб краще справлятися з недугами.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що головний біль і нудота може сигналізувати про симптоми серйозних заболеваній.Прічінамі дискомфорту пояснюються фізіологічними змінами в організмі, наприклад, вагітність. Однак, коли голова болить і нудить інтенсивно, присутні і інші симптоми, можливі досить серйозні захворювання, що вимагають допомоги лікаря.