Жінка дуже багато часу і сил приділяє для того, щоб її фігура була ідеальною. У різному віці і статусі жінка хоче виглядати краще і краще, тому звертається до різних методів для боротьби із зайвою вагою.

Сучасні технології та дослідження вчених постійно в пошуку нових і більш легких методів для боротьби із зайвою вагою і корекції фігури. Існують методи хірургічного втручання та безопераційний метод, який допомагає здійснити жіночу мрію.

[[{"fid":"177437","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"682","width":"1024","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Терапія Vela Shape
Це метод позбавлення від жирових клітин, без хірургічних втручань. Цей спосіб об'єднує чотири методу впливу на жирові відкладення вакуум, механічні ролики-масажери, інфрачервоний світло і радіочастотну енергію. Завдяки високочастотним струмів, скорочується обсяг жирових клітин, поліпшується циркуляція крові, у шкіру активно проникає кисень, шкіра стає більш пружною і еластичною. Після процедур відбувається розпад жиру, який виводиться природним шляхом.

[[{"fid":"177435","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"760","width":"1125","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Криолиполиз
Це метод позбавлення від локальних жирових відкладень під впливом холоду. Вакуумна насадка затягує жирову складку, на яку протягом години впливають низькою температурою. В результаті жирові клітини руйнуються і виводяться з організму протягом одного-трьох місяців. Цей метод абсолютно нешкідливий, він працює на позбавлення від зайвого жиру. Буває, що навіть сама струнка дівчина, має проблемні місця, де відкладається жир. Криолиполиз відповідний метод, щоб позбутися від проблемних ділянок. Технологія унікальна тим, що жирові клітини знищуються назавжди, але щоб домогтися бажаного успіху необхідно певний час пройти курс цієї терапії. Ніхто не обіцяє повне позбавлення від жиру, але методика дійсно активно позбавляє ваше тіло від проблемних ділянок.

Липоскульптурирование
Варіант інвазивної ліпосакції. Виконується на апараті Vaser.
Цей метод так само бореться з жировими відкладеннями в тканини. Принцип дії полягає в тому, що жир спершу, так би мовити, розпалюють за допомогою спеціального розчину та ультразвуку, а потім відкачують жир. Як не дивно, але завдяки цій процедурі можна зробити своє тіло не тільки струнким, але і рельєфним. Іноді, чоловіки звертаються до цих процедур, щоб зробити кубики на пресі. Завдяки цій процедурі можна збільшити собі попу, зробити груди більш пружною, підтягти тіло і зробити його більш струнким. Цей метод не відноситься до ряду тих, які лікують від ожиріння, він коригує фігуру.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що зараз повертається мода на пишні форми, особливо нижче спини. І з'явилася спеціальна назва для жіночої фігури з пишними сідницями – буті-пані.