Диснеївська екранізація "Красуні і чудовиська" продовжує бити рекорди. Всього за кілька днів творцям вдалося повністю відбити бюджет фільму.

За підрахунками продюсерів перший вікенд у прокаті мав принести їм 120 мільйонів доларів. Однак реальні касові збори перевищили їх найсміливіші сподівання.

За вихідні мюзикл зібрав 170 мільйонів доларів. Тоді як бюджет його склав 160 мільйонів!

Уже в перший день прокату глядачі залишили в касі 60 мільйонів доларів. І за статистикою, 70% квитків купили дівчатка-підлітки та жінки.

У підсумку, фільм став одним із найприбутковіших проектів за останні кілька років. Для порівняння, "Голодні ігри" зібрали 152 мільйони доларів, "Аліса в країні чудес" - 116 мільйонів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ну, а найбільш касовим стала стрічка DC Comics "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", збори якої склали 166 мільйонів доларів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Емма Вотсон прийшла на прем'єру в сукні з обрізків.