Росія напророкувала Україні самоізоляцію через відмову Служби безпеки України на в'їзд співачки Юлії Самойлової для участі в "Євробаченні".

Відповідну заяву зробив заступник голови Комітету з міжнародних справ Ради Федерації Росії Володимир Джабар в інтерв'ю радіо Sputnik.

"Я розумію, якщо б Самойлова була в списку міжнародних терористів, які розшукуються Інтерполом, або якщо б вона скоїла тяжкий кримінальний злочин. Вона відвідала регіон своєї власної країни", – розповів Джабар.

Він заявив, що незрозуміло, через що Україна визначила це як порушення законів. За його словами, в результаті країна введе санкції "проти всього світу", що і зажене її до ізолятора. Тому що ніхто не поїде в Україну.

Рішення СБУ його здивувало. Він заявив, що такі заходи взагалі не можна довіряти країні. І запропонував у майбутньому взяти на озброєння відповідну заборону в зворотному напрямку щодо участі України в ЧС з футболу 2018 року.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Самойловій дозволили брати участь у конкурсі, однак заборону на в'їзд ніхто не знімав. Співачка зможе виступити по супутниковому зв'язку.