У 2017 році Росія закличе в армію на тисячу кримчан більше, ніж в минулому році.

Про це сказав начальник організаційно-мобілізаційного управління штабу Південного військового округу РФ генерал-майор Андрій Колесов, передає Крим.Реаліі.

"Уже цієї весни в Криму закличуть 2,4 тисячі осіб, з яких 400 хлопців будуть севастопольцями. У порівнянні з 2015 роком число призовників в цьому році збільшиться на 70%, так як два роки тому в армію взяли лише 1,5 тисячі кримчан" , - сказав представник окупантів.

Раніше окупанти заявили, що в 2015-2016 роках відправили в російську армію 4 тисячі осіб. Також пригрозили всім жителем півострова, що вони несуть кримінальну відповідальність за ухилення від служби в лавах агресора.

Раніше "Знай.ua" повідомляє, що Міністерство з питань тимчасово окупованих територій представило "План заходів, спрямованих на реалізацію принципів державної політики щодо тимчасово окупованій території Криму і Севастополя".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще