У столиці анексованого Криму Сімферополі після трьох років простою у приміщенні колишнього McDonalds почав роботу російський "аналог" всесвітньо відомого бренду під назвою "Мір бургер".

Проте спільного у цих двох назв – хіба що будівля, передає "Крим Реалії". Новий фаст-фуд відкрився у споруді, що американська компанія продала після того, як пішла з півострова після його окупації. Приміщення знаходиться неподалік вокзалу, де традиційно великий людинопотік.

Кримчани, які встигли добряче скучити за бургерами та чізбургерами, радо пішли у новий заклад, але вже скоро розчарувалися і зрозуміли, що російський "Мір бургер" і McDonalds – два паралельних всесвіти.

Відвідувачі скаржаться на високі ціни, кажуть, що смак продукції геть інший, а обслуговують тут дуже довго. Замовлення продавці запаковують неакуратно, крім того, не всі знають складові меню.

У соцмережах з’явилося чимало відгуків про новий фаст-фуд, і переважна їх більшість – далекі від позитивних.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", McDonalds представив незвичайну виделку, яку можна з'їсти.