Багатьом киянам знайома ситуація: у дворі прориває трубу, приїжджають комунальники, перекривають воду і починають ремонт, а закінчивши, просто закопують яму і на цьому все: нового асфальту можна чекати місяцями, якщо не роками.

Радник київського градоначальника Дмитро Білоцерківець розповів, що така проблема в Києві дійсно є, а розритих ділянок налічується більше тисячі, але це були позапланові, аварійні ситуації. Чиновник пояснив, що "не облагородженими" двори залишалися довгий час через блокування рахунків компанії, яка за це відповідає. Але тепер, за словами її представників, труднощі позаду і благоустрій скоро почнеться повним ходом. Про це пише "Сегодня".

Мешканцям Києва порадили звертатися за телефоном 1551 - Контактний центр мерії або написати на сайті. Також можна написати звернення у районну держадміністрацію, з якої заявку перенаправляють до профільних фахівців.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" публікував фото, які ясно демонструють, що у комунальників свої поняття благоустрою.