Комунальників у зоні АТО викрили у спробу закупити російські автобуси, на які виділили 2,4 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації Служби безпеки України.

СБУ вчасно попередила розтрату 2,4 мільйонів гривень під час проведення тендерних закупівель комунальним підприємством міста Лиман на Донеччині транспортних засобів марки ПАЗ.

Ці автобуси згідно результатів проведення тендеру мало доставити ТОВ "Павловський автобусний завод" із Росії.

"За результатами аналізу відкритих торгів на закупівлю транспорту переможець повинен був постачати замовнику автобуси марки ПАЗ виробництва ТОВ "Павловський автобусний завод" із Росії. Торги проводило комунальне підприємство міста Лиман Донецької області. Це є прямим порушенням вимог розпорядження Кабміну "Про пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів". Після втручання СБУ тендерний комітет відхилив пропозицію переможця торгів", - розповіли представники відомства.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" оголосила тендер на закупівлю туалетів для плацкартних вагонів за ціною квартири.