Китайська компанія Beijing Starlit Movie and TV Culture вирішила екранізувати популярну у 90-х консольну гру Contra. Цензурний комітет розглянув три проекти творців кіно, одним з яких є славетна стрілялка.

За інформацією China Film Insider, стрічку адаптують під китайського глядача, але сценарій буде схожим з оригінальною грою. Дії відбуватимуться на Південно-Китайському морі, замість архіпелагу поблизу Нової Зеландії, де двоє військових розгадують таємниці метеориту, що впав 29 років тому, та борються з терористами.

Режисери та акторський склад стрічки поки не визначили, однак одну з ролей пророкують популярній у Піднебесній Цзин Тянь. Дата прем'єри Contra також залишається невідомою.

Японський розробник Konami випустив Contra у 1987 році, але справжнім хітом гра стала у 90-х роках. На створення зовнішності двох головних героїв дизайнерів надихнули Арнольд Шварценеггер та Сільвестр Сталоне.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", творці серіалу "Секретні матеріали" знімуть ще один сезон, який глядачі побачать вже у цьому році.