У Києві спостерігається весільний бум. На оформлення шлюбів в столиці подали рекордну кількість заяв.

Про це повідомив начальник Головного територіального управління юстиції в місті Києві Станіслав Куценко з посиланням на дані органів реєстрації актів цивільного стану, передає "УНІАН". Величезну кількість заявок подали на період з 26 по 30 квітня.

У ці дні бажаючих узаконити свої стосунки в 1,5-2,5 рази перевищила середні показники за попередні періоди. Тільки на цьому тижні в Києві мають одружитися понад тисяча пар. Це в три рази більше, ніж в інші періоди місяця.

Куценко наголосив, що багато бажаючих оформити свій шлюб спостерігається навіть в будні дні.

"Цікаво, що зазвичай в травні кількість шлюбів завжди знижується майже вдвічі, оскільки за народними повір'ями цей місяць несприятливий для весіль», - розповів керівник управління юстиції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Це, за його словами, свідчить про те, що забобони та прикмети не зможуть перешкодити щирим почуттям закоханих.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, міністр юстиції Павло Петренко розповів, що в Україні можна буде значно простіше і швидше одружитися. Восени в країні почне працювати сервіс швидкого одруження.