З 11 до 13 квітня у графік роботи столичного громадського транспорту внесуть певні зміни.

Як повідомила прес-служба Комунального підприємства "Київпастранс", вони стосуватимуться швидкісних трамваїв на маршрутах №1, 3, 18 та автобусів - №1Т.

"У зв’язку з проведенням робіт по заміні колій на перетині вулиці Старовокзальної та вулиці Жилянської в обидва напрямки руху з 22 год. 30 хв. до 6 год. рух трамваїв маршрутів №№1,3,18 та автобусів маршруту №1Т "Михайлівська Борщагівка – станція "Ромена Роллана" закривається", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що на цей період організують роботу автобусних маршрутів.

Автобуси №1ТР курсуватимуть по трасі: вулиця Симиренка – бульвар Кольцова – проспект Леся Курбаса – проспект Комарова – вулиця Борщагівська – вулиця Жилянська – вулиця Старовокзальна, з відправленнями з Михайлівської Борщагівки о 05:00 та 05:15, зі станції "Старовокзальна" о 05:40 та 05:55.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Роботу автобусного маршруту №3ТР організують по трасі: проспект Леся Курбаса – проспект Комарова – вулиця Борщагівська – вулиця Жилянська – вулиця Старовокзальна. Свою роботу він почне з десятої години вечора.

Відомо, що пасажири зможуть користуватися у автобусах проїздними квитками, що придбали для проїзду в трамваї.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", на столичному проспекті Науки обмежили рух автотранспорту.