Киянам дали можливість самим вибрати мелодії, які б вони хотіли почути у якості супроводу світломузичного шоу фонтанів Малі та Великі чаші на Майдані Незалежності.

На сайті КМДА опублікували посилання, за яким можна перейти та проголосувати за композиції.

За словами заступник голови адміністрації Петра Пантелєєва, фонтан післ трьох років перерви запрацює з 1 травня.

"Основні роботи вже виконані. Ми плануємо зробити його світломузичним: у вечірні години з 21:00 до 23:00 з вівторка по неділю киян і гостей міста чекає світломузичне шоу. І ми пропонуємо людям вибрати музичні твори, які звучатимуть на головній площі країни", - заявив чиновник.

Після реконструкції висота фонтанного комплексу сягатиме 35 метрів. Його відновлення обійшлося в понад 22 мільйони гривень. Повідомляється, що під час ремонту працівники замінили насосне обладнання, проклали нові мережі, замінили гранітні елементи, огороджувальні конструкції, встановили автоматику.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Навколо фонтану розмістять десять камер відеоспостереження.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, що на 1 травня анонсоване відкриття ще одного столичного об’єкта, де зараз триває ремонт. Мова йде про станцію метро "Лівобережна".