Прикордонники Мостиського загону відділу "Шегині" затримали чоловіка, який намагався потрапити в Польщу на заробітки.

Про це повідомляє прес-служба прикордонників в Facebook.

Прикордонники затримали чоловіка за 1 кілометр до державного кордону. Як з'ясувалося, затриманий - житель Києва 1989 року народження, який хотів знайти в Польщі роботу. За фактом був складений протокол про адміністративне правопорушення. Подальше рішення прийме суд.

Всього прикордонники в рамках спеціальної операції "Кордон-2017" затримали 16 правопорушників. Сума штрафів склала 46 тисяч гривень.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що працівники прикордонного відділу "Горонглаб" Мукачівського загону затримали громадянина Угорщини, який незаконно перетнув кордон між Угорщиною і Україною. Прикордонники затримали нелегала і відвези в відділення для допроса.Парашютіст пояснив, що не мав на меті перетинати кордон, причиною незаконних дій стали погодні умови.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще