На Сумщині прикордонники затримали двох громадян Молдови, які переганяли через Україну до Росії європейські автомобілі за підробленими документами.

Про це повідомили у відділі комунікації Держприкордонслужби.

"Так, пізно ввечері у пункт пропуску "Юнаківка" на виїзд до Росії прибув легковий автомобіль марки "Мерседес" болгарської реєстрації 1997 року випуску під керуванням громадянина Молдови.

Під час здійснення оформлення автомобіля прикордонний наряд виявив, що доручення на право керування транспортним засобом містить явні ознаки підробки. Охоронці кордону вирішили ретельно оглянути автомобіль, і вже невдовзі, в ході проведення поглибленого огляду, під обшивкою багажного відділення виявили печатку нотаріуса Республіки Болгарії, саме якою і була завірена довіреність на право керування даним транспортним засобом", - розповіли прикордонники.

Під час затримання чоловік розповів, що не вперше заробляє таким чином собі на хліб. Він не однократно підробляв довіреність та перевозив автівки з Європи. Замовниками були росіяни.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зараз співробітники Держприкордонслужби разом з Нацполіцією розслідують справу та з'ясовують усі подробиці.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", з січня 2018 року парламентарії планують посилити екологічні норми для водіїв.