Поблизу українського кордону за одним із сіл у Чернівецькій області прикордонники виявили покинутий літак з "перебитими" номерами, біля якого ні пілота, ні власника не було.

Про це повідомила Державна прикордонна служба на свої сторінці в Фейсбук та опублікувала відповідне відео.

"Ні власника, ні пілота повітряного судна правоохоронці не виявили. В ході огляду прикордонники встановили, що бортовий номер літака замаскований під інший ", - розповіли представники відомства.

На Буковині прикордонники викрили літак Ан-2 Сьогодні вночі на околиці одного з сіл Кельменецького району співробітники Держприкордонслужби реалізовуючи інформацію оперативних співробітників відомства виявили літак АН-2. Ані власника, ані пілота повітряного судна правоохоронці не виявили.У ході огляду прикордонники встановили, що бортовий номер літака замаскований під інший. Крім того, перевіряючи інформацію було з’ясовано, що заявок на проведення польотів в даному районі не надходило, а дозвіл на виліт літака з вказаним бортовим номером не надавався.Наразі по даному факту повідомлено підрозділи СБУ та Нацполіції в Чернівецькій області.

Posted by Державна прикордонна служба України on Wednesday, 29 March 2017

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначається також, що жодних дозволів на політ цей літак напередодні не отримував та не поступало заявок на здійснення польотів.

Справою зайнялися в СБУ та Нацполіції. Усі обставини з'ясовуються.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Перу при посадці загорівся пасажирський літак. Постраждало 39 пасажирів. Попередню причину аварія назвали невчасне гальмування від чого крило зачепило злітну смугу.