Відомство створило сервіс для інформування про незаконне відвідування окупованої території півострова.

Він має назву "Стоп-лист". Громадяни на добровільних засадах можуть проінформувати правоохоронців про осіб, які свідомо порушили "Порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї", заповнивши відповідну форму.

У ДПС пояснили, що отримана інформація використовуватиметься як додаткова у ході здійснення прикордонного контролю та прийняття правового рішення

Нагадаємо, що відповідно до законів України, в’їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію та виїзд з неї допускаються лише за спеціальним дозволом через українські контрольні пункти в’їзду-виїзду.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора до анексованого Криму прилетіла делегація іспанських політиків та бізнесменів, проігнорувавши вимоги українського законодавства.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще