У мегаполісі все дорожче в порівнянні з невеликими містами: це стосується як нерухомості, так і послуг. Здавалося б, що мешканця міста-мільйонника навряд чи зможе здивувати завищена вартість чого-небудь, але одній зі стоматологічних клінік столиці вдалося це зробити.

Киянин прийшов із сином у приватну клініку, де малюкові повинні були полікувати чотири зуба і поставити пломбу. Коли всі процедури закінчилися і працівники стоматології виставили рахунок, у чоловіка волосся на голові заворушилося: йому доведеться викласти 16 тисяч 600 гривень, тобто один дитячий зубчик обійшовся батькові в 4000. Про це пише dtp.kiev на сторінці в Facebook: "Скільки коштує нині запломбувати 4 дитячих зуба, так щоб знайомі не зачмирили? ".

Судячи з наданої квитанції, найдорожчою послугою є прийом в присутності анастезіолога: це коштує 6,6 тисяч гривень. За одну фотополімерну пломбу довелося заплатити 1100 гривень.

"Так що годуйте дітей сиром і не давайте солодкого. Не тільки лиш всі зможуть пломби поставити. 16610 це дві середні місячні зарплати звичайних людей в мільйоннику", - пише обурений киянин.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що міністр соцполітики Павло Розенко розповів про значне зростання українських зарплат.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще