У столичному "Українському домі" відзначили 25 річницю відносин між Китайською народної республікою та Україною. В рамках китайсько-українського культурного обміну у Києві пройшов молодіжний фестиваль.

"Один пояс – один шлях" – таку назву носить низка заходів, яку проводять протягом тижня культурного обміну між Сходом та Заходом.

Фестиваль відвідала китайська делегація, зокрема до молоді з урочистою промовою звернувся посол КНР в Україні Ду Вей та глава Міністерства молоді та спорту Ігор Жданов.

Нагадаємо, заходи, приурочені до 25 річниці становлення китайсько-українських відносин розпочалися 24 квітня. Сьогодні, 30 квітня, підвели підсумки фестивалю.

Головним предметом культурного діалогу між Сходом та Заходом стала реалізація молодіжного підприємництва та інших проблем сучасної молоді в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", КНР вже готова укласти новий етап співпраці двох держав та ввести безвізовий режим для України.