Активісти в Києві вранці 28 березня почали розблокування центрального офісу російського Сбербанку.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна". Активісти почали розбирати бетонні блоки перед входом у відділенні, яке розташоване по вулиці Володимирській, 46. Його роботу заблокували на початку березня.

Крім того, стіни фінансової установи майже повністю очистили від наклейок і написів. Прибирання біля відділення проводять самі активісти за допомогою спеціальних інструментів. На місці подій зібралися люди, які знімають весь процес на камери мобільних телефонів.

Раніше активісти організації "Національний корпус" замурували бетонними блоками вхід в центральний офіс Сбербанку. Їх акція була спрямована на те, щоб зупинити роботу в Україні банку країни-агресора.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, активісти погодилися розблокувати центральне відділення Ощадбанку, але заявили, що це тимчасова ініціатива. Вона спрямована на те, щоб українці встигли зняти гроші з рахунків російського банку.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще