Сьогодні, 7 квітня, близько 02:30 київські правоохоронці отримали повідомлення про закривавлене тіло на бульварі Верховної Ради. Загиблим виявився мешканець Київської області 1962 року народження.

Про інцидент повідомили у прес-службі Національної поліції у Києві.

На місце події терміново вирушили патрульні та слідчо-оперативна група. На тілі вбитого виявили колото-різані поранення. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, ручку від ножа та особисті речі вбитого, а також опитали свідків.

Відомо, що загиблий чоловік обслуговував виклик з масиву «Відрадний» на вулиці Мілютенка. Судячи зі всього, йому нанесли поранення у салоні. Після нападу чоловік ще проїхав певну відстань та попросив допомоги у продавщині нічного кіоску. Він помер ще до приїзду лікарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тіло вбитого таксиста відправили на судмедекспертизу. Правоохоронці з'ясовують обставини злочину. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Як повідомляв портал "Знай.ua", киянин вимагав у знайомого 100 тисяч доларів за вигадану історію.