Безпекою киян та гостей столиці під час проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" займеться так звана діалогова поліція.

Про це повідомили на сторінці МВС у Facebook.

Загони правоохоронців у яскравих жилетах патрулюватимуть вулиці та вестимуть роз’яснювальну роботу стосовно правил поведінки під час масових заходів, а також знижуватимуть рівень агресії серед громадян.

"Анти-конфліктні групи поліцейських, одягнені в яскраві жилети замість звичайного обмундирування підрозділів спецпризначення, знаходяться серед натовпу. Такі поліцейські підтримують постійний контакт з людьми, щоб кожен розумів свої права і обов'язки, і учасники зборів відчували себе захищеними", - написали представники МВС.

120 поліцейських пройшли спеціальні курси, на яких за популярною методикою, яку використовують в Європі понад 10 років, навчили всім тонкощам цієї роботи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В МВС повідомили, що в 10 найбільших містах України проводять подібні тренінги.

Нагадаємо, Київ прийматиме понад 20 тисяч гостей з різних країн уже за місяць.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", учасники Євробачення заговорили українською.