Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" старує в Україні за місяць.

Столиця активно готується до події: облаштовується фан-зона, плануються різноманітні заходи, концерти, фестивалі, виставки.

А тим часом конкурсанти "підтягують" українську.

На YouTube-каналі конкурсу з'явилося відео, де учасники змагання з Македонії, Британії, Болгарії, Німеччини, Швеції, Італії та інших країн, вимовляють деякі фрази українською.

Варто зазначити, що дехто на відмінно впорався із поставленим завданням, але траплялися й такі, кому українська підкорилася не образу.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

У записі ролика взяв участь й фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", заступник голови КМДА Олексій Резніков розповів, чим вражатимуть киян та гостей столиці з нагоди "Євробачення". У програмі заходів: 3D-mapping-show, розважальні локації, "Kyiv art week", проект "Feel Ukraine" та фестиваль "У пошуках made in Ukraine" й багато іншого.