Столичних школярів молодших класів зі школи №296, філіал якої розташований у дитячому садку №809, переселяють до старшої школи, яка зовсім не придатна до навчання.

Про це на сторінці у Facebook повідомив журналіст та батько школярки Роман Суліма. Він заявив, що чиновники запланували ремонт у приміщеннях, які виділили учням молодших класів неподалік через катастрофічну нестачу місць. Суліма зазначив, що батьки встигли самі зробити ремонт у низці приміщень.

"Просто усно поставили перед фактом, що під час навчального року, під час весняних канікул, які почнуться за тиждень, приміщення треба звільнити", - пише киянин.

Батько школярки розповів, що учням 2 та 3 класів порадили переїхати до основної школи, де навіть туалети у непридатному стані, а у смітниках лежать недопалки.

За словами Суліми, чиновники пояснили рішення розпочати ремонт виділенням німецьким урядом гранту у 300 тисяч євро на ремонт дитячих садків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На Позняках величезна кількість дитсадків, де сидять конторки і платять за оренду. Чому їх не виселяють під потреби дошкільнят у першу чергу?", - додав обурений батько.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці зупинили незаконне будівництво багатоповерхівки на вулиці Мічуріна.

Через какое-то время я напишу об этом расширенный пост или даже статью в блог. Сегодня пусть это будет анонсом. В том...

Posted by Roman Sulima on Friday, 17 March 2017