Наступного тижня в русі автотранспорту поблизу станції метро "Лівобережна" Києві відбудуть бдеякі зміни у зв’язку з ремонтом на шляхопроводі.

Про це повідомили у відділі комунікації комунального підприємства "Київавтодор" у Фейсбук.

Працівники КП планують пофарбувати огорожу на Каховському шляхопроводі, тому з 27 березня буде частково перекриватися рух транспорту.

"З 27.03.2017 до 30.03.2017 в зв'язку з виконанням робіт по фарбуванню перильного огородження на Каховських шляхопроводах (біля станції метро "Лівобережна") в місці виконання робіт буде обмежено рух транспорту", - написали у прес-службі.

Нагадаємо, на станції "Лівобережна" досі триває капремонт вестибюлів, який планують закінчити до початку проведення у столиці "Євробачення-2017".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", столичний метрополітен можуть закрити через борги російській компанії.