На Київщині правоохоронцям вдалося затримати зловмисника, який тримав у заручниках столичного підприємця.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі місцевої поліції.

У відомстві відзначили, що бізнесмена викрали недалеко від власного дому, а пізніше – вимагали у близьких заплатити викуп у розмірі 100 тисяч доларів.

Як з’ясувалося пізніше, потерпілого утримували в одному із селищ Броварського району. Дізнавшись про це, поліція спільно із співробітниками прокуратури провели спецоперацію з його звільнення.

В ході обшуку помешкання, де знаходився підприємець, знайшли речові докази злочину. Тепер 25-річному місцевому мешканцю, який ініціював викрадення, інкримінують розбійний напад та незаконне позбавлення волі людини.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські силовики провели тренувальну операцію зі звільнення заручників.