У Києві гучна вечірка закінчилась трагедією для відвідувача ресторану. Один з гостей закладу вдарив ножем у груди чоловіка.

Про це повідомили в Нацполіції, куди близько опівночі надійшов виклик з ресторану.

Як виявилося, між відвідувачами виникла суперечка, яка спочатку супроводжувалась нецензурною лайкою та дійшла до рукоприкладства. Потым молодий чоловік схватив ніж та вдарив у груди опоненту, після чого втік з місця пригоди.

Фото: Нацполіція

Потерпілому надали допомогу та відправили до лікарні, його стан стабільний. Зловмисником виявися 21-річний студент одного з київських вишів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

За добу поліцейські знайшли та затримали хулігана, який зізнався у скоєному. Причину своєї поведінки хлопець не зміг пояснити.

Правоохоронці порушили справу та винному загрожує до восьми років за гратами.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Львові між студентами та школярами виникла серйозна "потасовка". Місцеві хлопці вимагали у приїжджих студентів сплату данини в розмірі від 30 до 100 гривень. Відмова студентів обернулась на масову бійню.