Львівські підлітки влаштували масове боїще, яке показали на відео очевидці.

Подія сталася у понеділок, 27 березня, - повідомила учасниця спільноти "Варта-1" Уляся Мацура.

Бійка сталася між студентами Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту та місцевими "бойовиками" з місцевої школи, які постійно чіплялися до дітей та вимагали у приїжджих сплати так званої данини.

Зловмисники вимагали з кожного зі студентів по 30-100 гривень. Після відмови у сплаті коштів, хлопці влаштували бійку.

За словами директора училища, школярі не раз нападали на приїжджих студентів тільки за те, що вони не місцеві.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Улясі, у місцевій поліції поки що не дають коментарів з цього приводу, проте говорять, що за день до цього вже була сутичка і вони приїжджали на виклик, проте перепалка була лише словесною. "Коли на місце події приїхали патрульні, вже нікого не було. У понеділок патрульні були готові знову виїжджати до цього училища, але виклику не отримували", - розповіли поліцейські.

Директор училища розповів, що поліція у неділю провела виховну бесіду з агресивними підлітками і більше ніяким чином не реагувала на події. А в понеділок сталася серйозна "потасовка", яка супроводжувалась нецензурною лайкою. Проте обійшлося без жертв та серйозних травм.

Очевидці викликали загін патрульних, які затримали кілька хлопців та забрали до відділку для з'ясування подробиць. Керівництво навчального закладу передало відео правоохоронцям та сподівається, що вони поставляться серйозно до даної справи.

Як повідомляв раніше інформаційний портал Знай.ua, київського журналіста побили під час зйомки сюжету.