У столиці під час ведення зйомки невідомі напали та побили журналіста однго з інформагентств.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Києва.

Подія сталась 27 березня на вулиці Марини Раскової близько 12.20.

"Правоохоронці, що прибули, попередньо встановили: журналіст інформаційного агентства здійснював відеорепортаж щодо засідання комісії у приміщенні територіального управління юстиції. Після закінчення заходу продовжував відеозйомку на вулиці. До нього підійшли невідомі, один із яких вдарив представника мас-медіа", - йдеться у повідомленні поліцейських.

Правоохоронці шукають зловмисника та повідомляють, що йому загрожує до п’яти років обмеження волі або в’язниці за статтею "Погроза або насильство щодо журналіста".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у ніч на 26 березня, біля столичного ресторану "Хмелі-Сунелі" зловмисник прострелив ногу 19-річному перехожому. Сам нападник та його товариші погрожували поліцейським та медикам, що прибули на виклик.